Instal·lació, neteja, manteniment i protecció

Busques professionals competents i de confiança per a la neteja de la teva campana? Estàs al lloc adequat.


A ServiMolins comptem amb un equip d'experts qualificats i amb gran experiència en la neteja de campanes de cuina i dels sistemes d'extracció de fums. A més, no només ens encarreguem de la neteja, també oferim serveis d'instal·lació, reparació i manteniment, per la qual cosa si durant el procés de neteja i desengreixament detectem qualsevol anomalia en la instal·lació no pateixis, te n'informarem i nosaltres ens podem encarregar de tot!


Per portar a terme el nostre treball fem servir productes de primera qualitat i les eines necessàries per aconseguir els millors resultats. Som seriosos i compromesos i la satisfacció d'aquells que dipositen la seva confiança en nosaltres és el nostre objectiu principal.


Els nostres serveis estan dirigits a restaurants, hotels, hospitals... Cuines industrials que necessiten tractaments específics realitzats per professionals del sector.


No ho dubtis, posa't en contacte amb nosaltres per telèfons o envia'ns un correu electrònic indicant-nos el teu número perquè nosaltres ens puguem posar en contacte amb tu com més aviat millor. T'atendrem amb molt de gust!


Serveis

copia mailemail copied